Reorganizare prin disponibilizări de personal la Spitalul Județean. Vezi până când trebuie luată măsura!

spitalul judetean mavromati botosaniProblema reorganizării Spitalului Județean a fost tranșată, din nou, de conducerea Consiliului Județean și reprezentanții unității spitalicești. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a declarat că reorganizarea va presupune și disponibilizări de personal, iar acest lucru se va întâmpla până la semnarea noului contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, adică până în luna aprilie-mai.

Sorescu susține că se așteaptă și avizul Ministerului Sănătății pentru această reorganizare, iar restructurările de personal va viza doar zona nemedicală.

Am avut o analiză mai aplicată, pe cifre, la sfârșitul săptămânii, cu managerul Spitalului Județean. Trebuie gândită o reorganizare și trebuie să facem și o anumită formă de restructurare, pentru că comasarea spitalelor sub un singur spital foarte mare înseamnă implicit o anumită zonă de balast. Am avut discuții și avem acceptul sindicatului pentru reorganizare, dar trebuie să obținem și avizul Ministerului Sănătății. Restructurare înseamnă implicit reducere de personal, dar nu din zona medicală, ci din zona TESA. Reorganizarea trebuia făcută de ieri, dar s-a dat termen până la semnarea contractului cu Casa pe acest an”, a menționat președintele CJ.

like facebookGheorghe Sorescu susține că Spitalul Județean va trebui să obțină și acreditarea în acest an și, drept urmare, unitatea nu mai poate merge pe acumulare de arierate. mai mult, șeful județului susține că bugetul județului nu mai permite alocarea de fonduri către spital.

Sumele de care dispunem noi sunt corect drămuite, iar problemele din județul Botoșani sunt mult mai mari decât în alte județe”, a mai spus Sorescu.

 

One thought on “Reorganizare prin disponibilizări de personal la Spitalul Județean. Vezi până când trebuie luată măsura!

  1. Reorganizare, si DOAMNA LIA CU NEAMURILE EI VOR fi reorganizate ?? Are hotarare DEFINITIVA si IREVOCABILA pentru bonurile de masa si nu o pune in aplicare, nu solicita executarea silita a proprietarului CJ Botosani si a managerului, doar sa-si pastreze caldut curul . TREZITI-VA ANGAJATI DE LA MAVROMATI, AVETII PARGHII LEGALE SI HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA !!!!, UN EXECUTOR JUDECATORESC VA POATE DA TOATA VALOAREA BONURILOR DE CARE NU A-TI BENEFICIAT ! RETINETI TOATE BONURILE INTR-O SINGURA TRANSA ! CE MAI ASTEPTATI SALARIATILOR ??
    VIN SARBATORILE DE PASTE SI AVETI NEVOIE DE ACESTE BONURI ! TREZITI-VA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *