VIDEO O tânără din Botoşani face furori în industria muzicală

francisca andreea dulceanuO tânără, de 21 de ani, are parte de o ascensiune fulminantă în industria muzicală românească.

Cu numele de scenă Francesca, tânăra ce a studiat Liceul de Arte Ştefan Luchian şi a ajuns la facultate în Bucureşti. A participat în sezonul II la emisiunea X Factor difuzată de Antena 1 concurând cu trupa Red.

S-a lansat în cariera solo, iar piesa „Piatra de pe Inimă”, lansată la începutul acestei luni în colaborare cu Uddi a adunat deja peste 700.000 de vizualizări, iar pagina sa oficială de Facebook a adunat peste 17.000 de fani.

like facebook“Piatra de pe inimă este o parte din mine, dar şi un nou început! Gelozia, posesivitatea, indiferenţa, distrug lent, dar sigur, fiecare poveste de dragoste şi ajungem să luptăm pentru o relaţie fără viitor. Mi-am dorit colaborarea cu Uddi, deoarece, după concursul X Factor, am legat o strânsă relaţie de prietenie şi, împreună cu echipa mea, am decis că el este cel mai potrivit pentru acest proiect“, declara Francisca pentru stargossip.com

francusca andreea dulceanu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *