Schimbare de director la Stațiunea de cercetare Popăuți

statiunea popauti botosaniStațiunea de cercetare de la Popăuți va avea, de luni, un nou director. Conducerea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu Șișești” l-a numit în funcția de director al stațiunii pe fostul secretar științific al instituției, Gheorghe Brădățan.

Acesta va deține funcția ocupată până acum de Ionică Nechifor, pentru care academia nu a mai fost de acord cu prelungirea mandatului.

like facebookNumirea lui Brădățan are loc în contextul în care la recentul exament pentru funcția de director al stațiunii de la Popăuți niciunul dintre candidați (Ionică Nechifor și Gheorghe Hrincă) nu a fost declarat admis.

„Am fost schimbat pentru că nu am acceptat ca salariatii sa fure tot ce se putea fura. Am deranjat un grup infractional cu radacini bine infipte in Statiunea de Cercetare Popauti, terenul este motivul principal”, susține Nechifor.

One thought on “Schimbare de director la Stațiunea de cercetare Popăuți

  1. terenul STATIUNII POPAUTI a fost castigat in instanta de ACADEMIA AGRICOLA .De ce te faci ca nu stii? n-are cine sa fure terenul ca este al ACADEMIEI.Vorbesti numai prostii pentru cei care nu stiu . Laude si pe la televiziuni ca si cum ai facut minuni intr-un an. Tine cont ca te-ai facut si cercetator tot in 3 luni cu toate ca legal era de cel putin 3 ani cu lucrari . Nu mai scormoni ca te scormonim noi.Esti si incompatibil ca ai ferme nu recunosti? Cui ii spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *