Furtună nu se prezintă la concursul pentru șefia Inspectoratului Școlar, dar merge în instanță

corneliu furtunaCorneliu Furtună a renunțat la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general după ce dosarul său a fost respins, deși a fost inițial validat, pe motiv că era atașată o adeverință medicală și nu un certificat medical care să ateste că este apt pentru concurs. Furtună susține că va ataca metodologia de organizare a concursului în contencios administrativ și speră într-o anulare a acestuia.

like facebookAm discutat cu procurorii această problemă și este la limita penalului. Nu pot să mă îndrept în instanță împotriva unei persoane, pentru că este greu de dovedit că cineva a avut o intenție de a mă scoate din concurs. Voi ataca în contencios metodologia, pentru că pe mine mă interesează restabilirea legalității.  Am semne foarte mari privire la corectitudinea concursului.” a spus Furtună.

Concursul pentru funcţia de inspector şcolar general va avea loc pe 16 martie și va fi monitorizat și de reprezentanții sindicatelor locale din învățământ. Mihaela Huncă și Daniel Botezatu sunt candidații rămași în cursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *