Zeci de jandarmi, mobilizați pentru meciul FC Botoșani-FC Oțelul Galați. 25 de microbiști, ”interziși” pe stadion

interventie jandarmi mascati la stadion80 de jandarmi vor asigura ordinea și liniștea publică la meciul de fotbal disputat de echipele F.C. Botoșani și F.C. Oțelul Galați, în data de 14 martie, de la ora 18.00, pe Stadionul municipal Botoșani , în cooperare cu efective de poliție, pompieri, poliție locală și  reprezentanți ai firmei de securitate care asigură măsuri de ordine în interiorul stadionului.

25 de suporteri cu interdicție de a pătrunde pe stadion, din care 7 ai echipei botoșănene și 18 ai echipei oaspete vor fi așteptați de jandarmi la porțile de acces, în eventualitatea în care vor veni, pentru a nu li se permite accesul.

Dacă o persoană căreia i s-a aplicat sancţiunea contravenţională complementară a interzicerii accesului la unele competiţii sau jocuri sportive este depistată în arena sportivă unde se desfăşoară o competiţie sau un joc sportiv de natura celor pentru care s-a dispus interdicţia, această faptă constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

like facebookJandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion din timp, încă de la deschiderea porților de acces, pentru a fi evitată aglomeraţia în zonele de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente .

De asemenea, spectatorii au obligația de a se supune controlului corporal preventiv şi al bagajelor efectuat de către forţele de ordine la intrarea pe stadion, scopul acestuia fiind de a nu permite intrarea cu obiecte contondente care ar putea fi folosite la săvârșirea unor fapte cu violență îndreptate împotriva jucătorilor, oficialilor, spectatorilor sau forțelor de ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *