FOTO Accident cu două victime într-o intersecţie din Botoşani

accident criminalisti skoda2Doi bărbaţi au ajuns, vineri seară, la spital după ce au fost loviţi de o maşină. Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Primăverii cu George Enescu, când o Skoda Fabia ce venea pe strada George Enescu dinspre Pacea a lovit doi bărbaţi în zona trecerii de pietoni.

like facebookUnul dintre bărbaţi a fost proiectat pe scuarul ce desparte cele două sensuri de mers. Ambele victime au fost preluate cu ambulanţa şi transportate la spital.

Marian Oniciuc, şoferul autoturismului, le-a spus poliţişilor că nu i-a văzut pe cei doi din cauza vremii şi pentru că traversau în fugă. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să se stabilească dacă accidentul a avut loc pe trecere de pietoni sau nu şi ulterior să stabilească cine se face vinovat.accident criminalisti skoda5accident criminalisti skoda4accident criminalisti skoda3accident criminalisti skoda1accident criminalisti skoda

 

 

 

One thought on “FOTO Accident cu două victime într-o intersecţie din Botoşani

  1. Respectivul venea dinspre TEX spre strada George Enescu. Acesta a virat dreapta spre George Enescu. In loc sa pastreze banda dreapta conform virajul el se deplasa pe 2 benzi. Cele 2 victime erau pe trecere de pietoni mai exact pe banda de langa axul drumului si nu erau in fuga. Daca inteligentul de sofer efectuat un viraj la dreapta pe o strada cu 2 benzi …el ce cauta pe banda de langa ax?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *