Ghinion! Hoţii i-au furat maşina şi au izbit-o în primul gard

politie noapteaUn dorohoian a reclamat joi la Poliţie că maşina personală i-a fost furată din locul unde a parcat-o. La nici jumătate de oră un alt apel la 112 rezolva cazul. Maşina bărbatului a fost proptită într-un gard, iar autorii s-au făcut nevăzuţi în noapte. Greul a rămas pe poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Dorohoi care încearcă acum pe baza urmelor găsite în interior să identifice autorii care vor fi traşi la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi distrugere, atât a autoturismului care a fost avariat serios cât şi a porţiunii de gard.

like facebookPotrivit declaraţiilor, victima a parcat maşina într-un loc de unde să o poată supraveghea pe timpul programului de lucru, însă mare i-a fost mirarea când a constatat că aceasta a dispărut. Fiind o Dacie, model vechi, poliţiştii susţin că aceasta a putut fi descuiată cu uşurinţă.

Curios este însă că hoţii au reuşit să o pornească tot la cheie întrucât nu au fost descoperite distrugeri la sistemul electric.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *