O tânără, câştigătoare a unor concursuri de frumuseţe, suferă de o boală gravă. Ea are nevoie de ajutor

diana vacariu1O tânără de 26 de ani, câştigătoare a mai multor concursuri de frumuseţe, are nevoie de sprijin din partea semenilor. Diana Vacariu, care a câştigat, la vârsta de 17 ani, Miss Partidul Democrat, suferă de o tumoare pe creier, care a fost diagnosticată pe 3 februarie 2015.

Boala Astrocitom grad II, care este foarte gravă, presupune o intervenţie chirurgicală extrem de complicată în străinătate.

like facebook„Am simtit cum viata mi se desfasoara prin fata ochilor. Stateam si ma gandeam ca mai sunt atat de multe lucruri pe care vreau sa le fac… Am avut noroc ca am avut langa mine oameni minunati care m-au incurajat. Tumora se poate opera, dar este o operatie foarte dificila si exista riscuri foarte mari. Specific faptul ca si in Romania sunt medici foarte buni, dar aparatura le lipseste. In sfarsit… m-am consultat cu parintii si am decis impreuna sa merg in Belgia la operatie”, povesteşte Diana.

Diana a ales să se opereze în Belgia, însă costul operaţiei este de 50.000 de euro. Părinţii diana vacariufetei au făcut un împrumut de 25.000 de euro la bancă (maximum pe care îl putea acorda banca) şi acum mai re nevoie de încă 25.000 de euro.

Paradoxal, tânăra este absolventă a Facultăţii de Biologie- Secţia biotehnologie celulară şi microbiene din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza.

Cei care o pot ajuta pe Diana Vacariu, sunt rugaţi să doneze orice sumă în conturile

CONT BRD RON– RO15BRDE240SV67936522400 , Vacariu Diana

CONT BRD EURO – RO79BRDE240SV91485872400 , Vacariu Diana

 

 

 

diana vacariu3tumoare

6 thoughts on “O tânără, câştigătoare a unor concursuri de frumuseţe, suferă de o boală gravă. Ea are nevoie de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com