PSD Botoșani o susține pe Rovana Plumb la conducerea Consiliului Național al PSD

Doina FederoviciPSD Botoșani o susține pe doamna ministru Rovana Plumb pentru această funcție, a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, senatorul Doina Federovici. Ea spune că la conducerea acestui for e nevoie în primul rând de un bun specialist, cu expertiză în mai multe domenii, și abia apoi un om politic.

Doamna Rovana Plumb are o lungă experiență la cel mai înalt nivel, în cadrul mai multor ministere. A dovedit de fiecare dată că are expertiza tehnică și înțelepciunea politică necesare pentru buna administrare a instituțiilor pe care le-a condus. Aceste calități o recomandă pe doamna Rovana Plumb să preia coordonarea departamentelor de specialitate din PSD. La fel cum a știut de fiecare dată să-i reunească pe experții din ministerele pe care i-a condus, avem convingerea că va ști cum să-i reunească pe experții PSD din diverse domenii, astfel încât Consiliul Național să fie un for care să fundamenteze tehnic nu doar deciziile politice la nivel guvernamental, dar și în ceea ce privește inițiativele legislative ale parlamentarilor PSD”, a spus Doina Federovici.

 

One thought on “PSD Botoșani o susține pe Rovana Plumb la conducerea Consiliului Național al PSD

  1. DOAMNE CE LIMBAJ…..EXPERTIZA TEHNICA….DOAMNA E OM!!!! CE EXPRIMARE E ASTA ” ARE EXPERTIZA TEHNICA” . HALAL EXPRIMARE, E GREU TARE CU LIMBA ROMANA ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *