Drepturi salariale suplimentare pentru profesorii botoșăneni până de Paști

profesor la clasaAproximativ 2000 de cadre didactice vor primi restanțele salariale câștigate în instanță în avans. Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că s-a primit un document de la Administrația Finanțelor Publice prin care se precizează că s-a modificat repartizarea pe trimestre a sumelor pe care trebuie să le primească profesorii în urma hotărârilor judecătorești și că suma din trimestrul IV, de 2,9 milioane lei , se plătește în avans.

like facebookSuma din trimestrul IV a fot alocată în trimestrul I astfel încât profesorii să aibă banii până de Paști. Această sumă reprezintă drepturile salariale aferente anului 2016, în cuantum de aproximativ 8 milioane lei, urmând ca a treia tranșă, în cuantum de 3,7 milioane lei să fie plătită începând cu luna iunie, iar tranșa a patra începând cu 1 februarie 2016”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

Plata celor două tranșe din titluri executorii se va face până pe 27 martie, iar sumele vor fi alocate către unitățile de învățământ din municipiul Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *