Attila Hadnagy: sper să spargem gheaţa acum cu Oţelul şi să avem şi noi moralul mai bun pentru meciurile următoare

attila hadnagy fc botosaniAttila Hadnagy, atacantul FC Botoşani, vrea ca echipa să răzbune rezultatele slabe din acest retur în meciul cu Oţelul.

Jucătorul a menţionat că în primele etape din retur echipa sa a prestat un joc bun, însă au lipsit rezultate. Partida, de sâmbătă, cu Oţelul ar fi un prilej de relansare a moralului echipei cu o victorie.

like facebook„E clar că ei vor veni foarte motivaţi, dar noi suntem foarte bine pregătiţi să câştigăm şi să obţinem totate cele trei puncte puse în joc. Îmi doresc să facem un meci bun. Ca joc, în primele două etape nu cred că ne-a lipsit nimic altceva decât golul, au lipsit rezultatele. Ca joc chiar am avut cu toţii o prestaţie bună. Din păcate însă nu am reuşit să câştigăm însă sper să spargem gheaţa acum cu Oţelul şi să avem şi noi moralul mai bun pentru meciurile următoare. Nu e vorba de criză însă nu ne-am intrat încă în ritm, nu am reuşit să obţinem o victorie. Dacă o vom face, pe urmă lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel”, a declarat Attila Hadnagy.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *