Vezi ce planuri are noua conduce a Asociţiei Judeţene de Fotbal Botoşani!

asociatia judetean de fotbal botosaniNoua conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Botoşani a prezentat, joi, strategia organizaţiei precum şi proiectele de viitor.

like facebookBogdan Zanfirescu, preşedintele AJF, a menţionat că doreşte o asociaţie transparentă şi a pus la punct un site în care sunt prezentate de la regulamente până la jucători sancţionaţi şi deciziile organizaţie . Una dintre cele mai importante funcţii a fost procesarea datelor jucătorilor astfel încât să fie eliminate cazurile de dublă legitimare.

Acesta a menţionat că nu va torela abateri de la regulament şi nu are nici o obligaţie faţă de nici un club afiliat. Mai mult decât atât, preşedintele AJF a anunţat că în momentul în care regulile impuse de el vor stârni nemulţumiri, el va pleca din funcţie.

bogdan zanfirescu ajf botosani1” Echipelor le transmit că trebuie să înţeleagă  că fotbalul este numele unui joc. Dacă îl vom percepe ca un joc atunci vom putea progresa. Dacă îl vom percepe ca o descătuşare pentru frustrările din cursul săptămânii, atunci vom continua pe aceeaşi linie. Am lucrat un pic la schimbarea de imagine a AJF, am încercat să venim şi cu un slogan. Ne dorim îmbunătăţirea calităţii jocurilor , dar avem nevoie de seriozitate, disciplină, respectarea regulamentelor pentru toţi membrii afiliaţi. Altfel nu vom reuşi”, a declarat Bogdan Zanfirescu.

Pe termen scurt conducerea AJF vrea ca după data de 15 aprilie să organizeze mai multe echipe pentru echipele de juniori, capitol deficiar în campionatul judeţean. Pe termen mediu se doreşte atragerea unor sponsori, având în vedere că bugetul asociaţiei este de doar 40.000 de lei anual.

Anul viitor AJF doreşte şi atragerea unor fonduri nerambursabile de la Consiliul Judeţean, în special pentru achiziţionare de echipamente sportive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *