Vezi ce firmă se va ocupa de întreținerea spațiilor verzi din Botoșani!

flori plantare 1Primăria Botoșani a semnat contractul pentru activitatea de amenajare -întreținere a spațiilor verzi și plantare flori. Două firme din Dorohoi și-au depus ofertele pe ultima sută de metri, iar câștigătoare a fost desemnată Întreprinderea Individuală Gheorghe Dumitru Valentin din Dorohoi. Valoarea contractului a fost de peste 95.000 lei fără TVA, iar valoarea adjudecată de 92.572 lei fără TVA.

like facebookLucrările vor începe când temperaturile vor permite, când vom avea peste 10 grade Celsius o perioadă mai lungă de timp”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Contractul va fi valabil până la data de 31 decembrie 2015, iar activitate include plantarea de flori pe domeniul public, cosirea suprafețelor gazonate, toaletări garduri vii, dar și lucrări comune de întreținere, respectiv plivit, udat, prășit. Vor fi plantate aproximativ 65.000 de flori.

Separat, va fi scos la licitație și un contract pentru achiziția de flori.

One thought on “Vezi ce firmă se va ocupa de întreținerea spațiilor verzi din Botoșani!

  1. Poate ca acesta este anul in care rechinii a tot castigatori si in repetate randuri nu au simtit ”prada”…poate ca e timpul ca si o firma mica lipsita de cunostinte si relatii sa arate ca si cu bani putini se poate face treaba buna….speram acest lucru. Ne-am saturat de aceleasi nume imbacsite precum fostul prefect Roman si fostul vice Gheorghita…Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *