FC Botoşani a transferat un jucător ce a evoluat la TSKA Sofia

jeremy fc botosani1Clubul FC Botoşani a fost forţat să facă un transfer după suspendarea căpitanului Florin Acsinte.

Oficialii clubului au adus un jucător francez care să suplinească absenţa fundaşului stânga pentru cele două etape primite drept pedeapsă. Jeremy Faugh-Porret a evoluat ultima dată la TSKA Sofia, echipă clasată pe locul doi în campionatul Bulgariei.

like facebook“Am avut un contact, prin managerul meu, cu cei din conducerea clubului în urmă cu două luni, după care aceste tratative s-au incheiat şi s-au reluat în urmă cu o săptamână. M-am interesat de clubul FC Botosani şi mi-am făcut o idee, am discutat şi cu Hamza ce a jucat la Petrolul înainte de a veni. Pentru mine este bine că am găsit un club bun la care să joc, pentru că am jucat sezonul trecut la TSKA Sofia, după care nu am mai evoluat. Cei de la Sofia mi-au propus prelungirea contractului cu înca doi ani, dar nu am fost de acord pentru că sunt probleme financiare acolo. Sunt un jucator căruia ii place sa urce in atac şi să ofere centrări.”, a declarat Jeremy Faugh-Porret care a adăugat:

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani susţine că fundaşul francez poate fi o soluţie pentru acest retur iar în cazul în care va confirma va fi păstrat în lot şi în sezonul următor.

“Este un jucator cu exeperienta si l-am adus ca sa ne ajute. L-am urmarit si in iarna, dar am crezut ca putem duce campionatul doar cu Acsinte. Din pacate eliminarea lui Acsinte ne-a facut sa luam o decizie de urgenta si l-am transferat.”, a declarat Leo Grozavu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *