FOTO Cunoscut om de afaceri implicat într-un accident în zona Lebăda

citroen accident masina politie lebada botosani2Un şofer neatent a produs, joi dimineaţă, un accident în zona Lebăda.

like facebookEvenimentul rutier s-a petrecut în apropierea pensiunii Kathleen, când omul de afaceri Adrian Ochişor, de 73 de ani, aflat la volanul unui Citroean Xantia a încercat să iasă de pe o alee în strada principală făcând un viraj la stânga, deşi acest lucru este interzis.

Maşina a fost izbită de un alt autoturims ce circula pe direcţia Botoşani- Iaşi. În urma impactului ambele maşini au fost avariate, însă cei doi şoferi s-au înţeles amiabil. Poliţiştii sosiţi la faţa locului i-au suspendat permisul lui Adrian Ochişor pentru o perioadă de 60 de zile.

Adrian Ochişor a deţinut restaurantul kilometrul zero precum şi suprafeţe mari de teren în zona Lebăda pe care le-a tranzacţionat.

citroen accident masina politie lebada botosani1citroen accident masina politie lebada botosani

3 thoughts on “FOTO Cunoscut om de afaceri implicat într-un accident în zona Lebăda

  1. Toti din acea zona nu respecta linia continua !!!!
    Le este greu sa mearga pana la giratoarele de la Lebada sau Alfa Land.

  2. Nu ar trebui să se supere nimeni dar acest om nu ar mai trebui lăsat să conducă…Cei care îl cunosc sunt conștienți de acest lucru…

  3. Dar poți sa faci treaba asta și în siguranță!! Trebuie doar sa deschizi ochii cand conduci. Părerea mea e ca dacă ești născut înainte de 1950…nu mai ai ce căuta la volan. Punct!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *