Gheorghe Sorescu despre o posibilă candidatură la șefia CJ: Este o chestiune pe care trebuie să o gândesc foarte bine

sorescuPreședintele interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, nu exclude să candideze pentru un mandat de șef la CJ la alegerile din 2014. El a declarat că o astfel de decizie va fi luată la momentul potrivit.

like facebookMi-am dat seama în perioada asta, mai mult ca oricând, că dacă încerci să faci lucrurile foarte bine îți auzi foarte mult răul. În momentul în care ești în prima linie și în bătaia tuturor tunurilor, încerci să faci lucrurile așa cum te pricepi mai bine. Ei, în atare condiții îți auzi cel mai mult vorbe rele. Este o activitate foarte responsabilă, iar astfel de decizii se iau la momentul potrivit. Am fost criticat când am spus că nu exclud nicio variantă. Este o chestiune pe care trebuie să o gândesc foarte bine”, a menționat Sorescu.

2 thoughts on “Gheorghe Sorescu despre o posibilă candidatură la șefia CJ: Este o chestiune pe care trebuie să o gândesc foarte bine

  1. Cred ca este necesar sa candidati pentru ca sunteti cel mai responsabil si impartial presedinte de CJ din istoria presedintilor din Botosani.
    Carcotasi vor fi mereu. Stiti foarte bine ce faceti si sunteti la locul potrivit.
    SUCCES!!!!!!!!

  2. MAI RAR ASA OAMENI PE LA CONSILIUL JUDETEAN COMPETENT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE!!!!!BRAVOOOOOO !!!!!SUCESS PTR ALEGERI!!!VETI FI VOTAT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *