A bătut o bătrână de 79 de ani şi i-a furat banii

arest-preventivUn bărbat de 37 de ani a bătut, marţi, o bătrână de 79 de ani şi i-a furat banii din casă. Întâmplarea s-a produs în localitatea Rediu din comuna Rădăuţi Prut.

Marţi după amiază, bătrâna a găsit în casă un bărbat care sustrăsese o sumă de bani dintr-o cameră a imobilului. Pentru a scăpa, acesta a devenit agresiv.

„Pentru  a-și asigura scăparea și pentru păstrarea banilor sustrași, bărbatul a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, după care a părăsit în fugă locul faptei”, susţine Poliţia.

like facebookContinuarea cercetărilor a condus la identificarea lui N. L., de 37 ani, din comuna Rădăuţi Prut, ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate; asupra acestuia au fost găsiţi o parte din banii sustrași din locuinţa părţii vătămate.

Față de N. L. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca pe numele său să fie formulată propunere de arestare preventivă; în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *