Vezi când începe distribuirea tichetelor sociale către pensionari!

tichete masaPeste 2000 de cereri au fost depuse până la această dată de pensionarii botoșăneni pentru tichetele sociale, a anunțat, marți, viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Acesta a făcut un apel către persoanele de vârsta a treia să meargă cu cererea completată și să o depună la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, acest pas fiind obligatoriu pentru a intra în posesia tichetelor în valoare de 50 lei. Începând din 16 martie va începe distribuirea efectivă a tichetelor sociale. Aceste tichete vor fi distribuite de către funcţionarii din cadrul Compartimentului Informaţii Cetăţeni. Se estimează un număr de aproximativ 4.200 beneficiari, pensionari ai sistemului public de pensii cu un venit de cel mult 700 de lei și care îndeplinesc și condiția de persoană vârstnică, respectiv cei care au împlinit sau împlinesc până la sfârșitul anului în curs vârsta de 60 de ani.

Dacă vin la primărie fără cererea depusă nu le putem elibera tichetele sociale. Este un pas premergător obligatoriu pentru a putea primi aceste tichete. Mai sunt beneficiari care trebuie să vină cu cererea la SPLAS, însă vor primi tichete și dacă vin cu cererea mai târziu”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

like facebookBeneficiarul sau reprezentantul legal poate ridica tichetele de la sediul Primăriei municipiului Botoşani, din Piaţa Revoluţiei nr. 1, Camera 2. În situaţia în care beneficiarul nu se poate prezenta personal să ridice tichetele, acestea pot fi ridicate de reprezentantul legal în baza actului de identitate în original al beneficiarului, cât şi al său.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *