Poliţia dotată cu fonduri de la Consiliul Judeţean

zmau cucoreanuPoliţiştii botoşăneni au primit dotări noi din fondurile Consiliului Judeţean. Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică a sprijinit dotarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Botoşani cu 30 de truse criminalistice şi 20 de staţii de lucru IT.

like facebookStaţiile de lucru au fost date în folosinţă la începutul anului curent, în timp ce trusele criminalistice achiziţionate au fost repartizate, luni, poliţiştilor din cadrul Secţiilor de poliţie rurală care au atribuţii de cercetare a locului faptei, precum şi specialiştilor criminalişti din cadrul structurilor de profil ale IPJ Botoşani,

La activitatea de prezentare şi repartizare a truselor criminalistice, au participat preşedintele Autorităţii Teritoriale pentru Ordine Publică Botoşani – dl. colonel (r) Zmău Dumitru şi şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani – dl. comisar şef Cucoreanu Cristian.

politisti multi sedinta  botosani„Rolul echipamentelor care au intrat în folosinţa poliţiştilor botoşăneni este de a creşte aportul structurilor din care aceştia fac parte, la prevenirea şi combaterea criminalităţii, prin extinderea activităţilor de investigare criminalistică a locului faptei, exploatarea urmelor ridicate din câmpul infracţional şi implementarea informaţiilor obţinute, în bazele de date ale Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat al IPJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *