Cea mai mare clădire de birouri din Botoşani, vândută pe bucăţi

spatiu birouri Vegastel BotosaniSituație neobișnuită pe piața imobiliară din Botoșani. Cel mai mare imobil de birouri din municipiu a fost scos la vânzare pe bucăți. Proprietarul acestuia a lansat anunțul de vânzare a unor etaje din clădire.

Este vorba de clădirea Vegastel, din zona ultracentrală a Botoșaniului, care a fost scoasă inițial la vânzare ca un întreg, la un preț de de 1,8 milioane de euro, însă, pentru că nu a avut cumpărător, prețul a scăzut cu 100.000 de euro.

În condițiile lipsei cererii pe piață, proprietarul a decis să vândă două dintre etajele clădirii din sticlă, fiecare la un preț de 172.800 de euro.

like facebookUnul dintre etaje are 315 mp și șase birouri. Cel de-al doilea are 260 de metri pătrați și cinci birouri.

 

vegastel botosani

Clădirea ultramodernă aparţine omului de afaceri Adrian Prodan şi a fost ridicată în în perioada 2007- 2008 cu scopul iniţial de a fi sediul companiei Vegastel, cea care a deţinut lanţul de magazine de telefonie mobilă cu acelaşi nume.

Construcţia de pe strada Teatrului are 2.235 metri pătraţi şi este compusă din demisol, parter şi cinci etaje.

La parterul imobilului se află sediul din Botoşani al Intesa Sanpaolo Bank, iar la la diferite etaje se află sediul unor firme. La ultimul nivel, funcţionează barul Up Caffe, scos şi el la vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *