Scandal la şedinţa de CA a Zonei Metropolitane

catalin olaru cosmin andrei si florin egnerO banală şedinţă a Consiliului de Administraţie a Zonei Metropolitane s-a terminat cu replici dure între consilierii locali şi conducerea organizaţiei.

like facebookÎn cadrul şedinţei s-au aprobat descărcarea de gestiune pe anul 2014 incluzând bilanţul pe anul trecut. La finalul şedinţei, consilierul local Cătălin Alexa a reproşat conducerii Zonei Metropolitane că nu solicită confirmarea de primire  a documentelor transmise şi că şefii structurii au atâta treabă încât nu pot trimite un mail.

” Ar trebui o confirmare de primire la documentele transmise pentru şedinţele CA, să ştim şi noi ce vorbim aici. Probabil cei din conducere au atâta treabă că nu pot trimite un mail”, a reproşat Cătălin Alexa.

Susţinerile sale au fost aprobate şi de consilierul local Mihai Tincu care a mai adăugat că unii angajaţi ai Zonei Metropolitane se răstesc la telefon, iar cei din conducere au probleme cu comunicarea.

Cătălin Olaru, directorul Zonei Metropolitane a menţionat că a fost doar o mică scăpare.

One thought on “Scandal la şedinţa de CA a Zonei Metropolitane

  1. olarule, demisia este o chestiune de onoare, motiv pentru care nu iti cer acest lucru. dar poate meditezi la asta, pacalici mic ce esti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *