Vezi cum arată în imagine 3D copilul unei cunoscute vedete din Botoşani!

ecografieMult a fost, puţin a rămas! Emoţiile unei vedete din Botoşani  se înteţesc cu cât se apropie momentul când îşi va strânge bebeluşul la piept. Însărcinată în opt luni, Roxanei Vaşniuc urmează să aducă pe lume o fetiţă în luna aprilie, însă în urmă cu două săptămâni, blonda a fost la un pas să nască prematur.

like facebookRoxana Vaşniuc (30 de ani) abia aşteaptă să devină mamă şi nu mai are mult până îşi va cunoaşte bebeluşul. Prezentatoarea a dus pe picioare sarcina şi nu s-a plâns că ar avea vreo problemă. Totuşi, în urmă cu două săptămâni, blonda a ajuns la spital, fiind în pericol să nască înainte de termen. A stat internată câteva zile, timp în care medicii i-au pus perfuzii pentru a-i calma durerile şi contracţiile. A scăpat de perioada critică, iar acum se simte bine, dar continuă să ia tratament. La ultima ecografie, emoţiile au cuprins-o atât de puternic, încât a izbucnit în lacrimi când şi-a văzut bebeluşul pe ecranul unui monitor.

Gândul că mai e puţin până o ţin în braţe e copleşitor. Trăiesc un amalgam de emoţii, de nerăbdare. Sper ca bunul Dumnezeu să-mi dea putere şi înţelepciune să fiu o mamă bună. Nu-mi dau seama cu cine seamănă, noi oricum o iubim. Mi-am făcut bagajul pentru spital, pentru că micuţa noastră este cam grăbită. Doctorul care îmi supraveghează sarcina mi-a spus să nu fac efort ca să amân cât mai mult momentul vasniucnaşterii. Mai sunt cam cinci săptămâni, în mod normal până la termen. Încerc să stau cât mai mult în pat, pentru că este important ca fetiţa noastră să mai ia în greutate înainte să vadă lumina zilei”, ne-a povestit Roxana Vaşniuc. 

Prezentatoare la un post tv de folclor, vedeta se iubeşte de un an cu Ionuţ, un om de afaceri care o răsfaţă ca pe o prinţesă. Cei doi aveau planuri să se căsătorească înainte ca Roxana să rămână însărcinată. Acum, proritatea lor este fetiţa pe care amândoi o aşteaptă cu sufletul la gură.

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *