Politicienii botoșăneni, zgârciți cu mesajele pentru femei, pe Facebook. Vezi care din ei au transmis gânduri frumoase de 8 martie!

safe_imagePuțini politicieni botoșăneni și-au exprimat sentimentele pentru doamne și domnișoare, virtual, pe pagina de Facebook. Daca la nivel național e o modă ca politicienii la cel mai înalt rang politic să se adreseze oamenilor pe cea mai populară rețea de socializare, la Botoșani, aceasta nu este folosită încă la capacitatea ei maximă.

De 8 martie, pe plan local, doar trei politicieni și-au găsit timp să posteze mesaje adresate femeilor. Astfel, încă de la orele dimineții, fostul primar, Cătălin Flutur, s-a adresat doamnelor și domnișoarelor cu următorul mesaj: „Urez tuturor doamnelor si domnisoarelor, tuturor mamicilor, astazi, de 8 martie, ziua internationala a femeii, un sincer si calduros LA MULTI ANI. Imi doresc ca in sufletul fiecareia sa fie primavara permanent. O zi frumoasa tuturor!”.

like facebookInteresant este că din galeria mesajelor dedicate femeii de catre politicieni pe Facebook lipseste primarul Ovidiu Portariuc, cunoscut pentru activitatea bogată pe această rețea pentru a-și promova investițiile pe care le face.

Fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a adresat, la rândul lui, prin intermediul acestei rețele de socializare, un mesaj dedicat femeilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor. „Va doresc, doamnelor si domnisoarelor, sa lasati grijile cotidiene si sa va bucurati de aceasta zi speciala, sa fiti linistite si fericite”.

Fostul viceprimar, actualmente consilier local, Eugen Țurcanu, a scris și el pe Facebook următoarele „La multi ani tuturor domnisoarelor si doamnelor cu ocazia zilei de 8 martie!”.

La nivel național președintele Klaus Iohannis a scris pentru femei următorul mesaj: „Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani”!”, iar liderul PSD, Victor Ponta, a ales să transmită fotografia unei scrisori cu rândurile unui copil pentru mama lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *