Bărbați născuți de Ziua femeii! Vezi VIP-urile care își sărbătoresc ziua de naștere pe 8 Martie!

barbati cu floriMai mulți bărbați reprezentativi pentru județul Botoșani sunt născuți într-o zi în care toată atenția este îndreptată către femei. Veniți pe lume pe 8 Martie, ziua lor este eclipsată de atenția pe care bărbații o acordă, de regulă, persoanelor iubite, fie că sunt mame sau bunice, fie că soții sau prietene.

Unul dintre bărbații născuți pe 8 Martie este senatorul UNPR Șerban Mihăilescu. În vârstă de 71 de ani, Șerban Mihăilescu este parlamentar la al doilea mandat pe județul Botoșani. Ocupând de-a lungul timpului și funcții îăn Guvern, Mihăilescu este obișnuit să nu își facă ziua cu foarte mare „zgomot”, ci doar cu câțiva prieteni.

like facebookÎn aceeași situație cu el, de a fi născut pe 8 Martie, se află directorul Directiei juridice din Prefectură, Gheorghe Munteanu. Indiferent de an, Munteanu nu își sărbătorește niciodată aniversarea cu colegii din Prefectură sau cu familia. El are obiceiul ca de fiecare dată de ziua sa să meargă în la băi, într-o stațiune de tratament.

Pe 8 martie sunt născuți și jurnalistul Marius Cesane, dar și patronul Microbuzul, Dumitru Balan.

One thought on “Bărbați născuți de Ziua femeii! Vezi VIP-urile care își sărbătoresc ziua de naștere pe 8 Martie!

  1. LA MULTI ANI SARBATORITII DE 8 MARTIE DOAMNELE ,DAR SI ZIUA DOMNULUI STIUJ GEORGHE DIN BUCCEA SI DOAMNA ELENA SOTIA SA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *