Rudele unui bărbat mort într-un accident au primit despăbubiri de aproape 250.000 de lei

accident leordaRudele unei victime a unui accident de circulație produs în urmă cu doi ani vor primi despăgubiri în valoare totală de aproximativ 250.000 de lei. Magistrații Curții de Apel Suceava au obligat, vineri,  asiguratorul Olympic Insurance Company, prin mandatarul Biroul Asiguraţilor de Autovehicule din România, să plătească, 21.000 de lei cu titlu de daune materiale şi de 100.000 de lei cu titlu de daune morale familiei unui bărbat decedat într-un accident provocat de Ovidiu Purav.

Potrivit hotărârii, suma va ajunge la Paulina Roșu, soția lui Dumitru Roșu, care a murit la vârsta de 69 de ani într-un accident la Leorda. Totodată, copiii lui Roșu (Apăvăloaie Maria, Coşman Mihaela Gabriela, Roman Garofiţa, Roşu Dumitru Florin, Roşu Ionuţ şi Tărnăuceanu Elena) au primit, fiecare, câte 20.000 de lei daune morale.

like facebookTragedia a avut loc pe 8 martie 2013, când Ovidiu Purav, de 25 de ani, care conducea autoutilitara unei firme de curierat, a lovit scuterul, accidentându-l mortal pe Dumitru Roșu.

Șoferul a fost condamnat la un an şi patru luni închisoare cu suspendare.

Accident mortal la Leorda. Un bărbat care se afla pe un scuter a murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com