Viaţa bate filmul! Povestea incredibilă a unui tânăr care şi-a găsit tatăl după 21 de ani, după două teste de paternitate

tata si fiuÎntâmplările trăite de un tânăr din Botoșani pot fi în orice moment un scenariu de telenovelă. Acesta și-a descoperit tatăl la vârsta de 21 de ani, după ce inițial a fost renegat. Tatăl său nu a trecut un test de paternitate la nașterea băiatului, după care a divorțat. Ulterior, la 21 de ani, un nou test a confirmat relația tată- fiu dintre cei doi.

Ionel B. şi iubita sa au avut o relaţie de concubinaj la începutul anilor 90, iar în anul 1993 au avut un fiu. La scurt timp, o mătuşă a bărbatului i-a spus acestuia că partenera sa de viaţă ar fi umblat cu alţi bărbaţi şi de fapt copilul nu ar fi al lui.

like facebookBărbatul i-a dat crezare rudei sale şi a introdus o acţiune în instanţă prin care să se dovedească paternitatea copilului. În urma expertizei, efectuate la acea vreme şi cu mijlocele existente la Iaşi, s-a constat că probabil copilul nu este al lui. Expertiza la acel moment avea o probabilitate de 60-70%.

Tatăl copilului s-a despărţit de mama acestuia şi a plecat în Spania refăcându-şi viaţa alături de o altă femeie. După 20 de ani, copilul şi-a căutat tatăl şi l-a găsit. Au făcut un nou test de paternitate în Spania, cu o probabilitate de 99,99%, şi s-a stabilit că de fapt bărbatul este tatăl băiatului. Acum fiul a depus o acţiune la Judecătoria Botoşani prin care solicită să i se încuviinţeze numele tatălui, iar bărbatul ce lucrează în străinătate este de acord şi vrea să îi încredinţeze moştenirea. De asemenea, tânărul cere anularea primei hotărâri a instanţei prin care se arăta că nu este tatăl său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *