Concert Vlad Miriță în Botoșani Shopping Center. Vezi cine sunt ceilalți invitați!

Concert Iubesc femeia la Botosani Shopping Center, cu Vlad Mirita si Mirel ManeaBotoșani Shopping Center sărbătorește Ziua femeii cu cel mai tare concert al primăverii. Complexul comercial care ionclude și hipermarketul carrefour invită doamnele și domnișoarele sâmbătă, 7 martie, începând cu ora 12.00, la întâlnirea cu celebrul tenor Vlad Miriță, artistul Bogdan Vlădau și cunoscutul Mirel Manea și al sau band.

Cei trei artisti vor canta si incanta cu binecunoscute melodii din repertoriul personal. Cireasa de pe tort a eveniementului este lansarea albumului ” Iubesc Femeia” al artistului Vlad Mirita. Al doilea invitat special este Bogdan Vladau care, pentru cine mai are nevoie de prezentare, pe langa binecunoscutul show de televiziune Burlacul va surprinde doamnele cu talentul sau vocal. Showman-ul Mirel Manea este prezent cu melodii care vor completa atmosfera deosebita a spectacolului.

Week-end-ul il petreci la Botosani Shopping Center si te bucuri de reduceri create special pentru tine. Doar la Orsay te asteaptam cu -20% din valoarea cumparaturilor, iar hipermarketul Carrefour surprind doamnele si domnisoarele cu o floare ca simbol al primaverii.

like facebookCentrul comercial Botoșani Shopping Center are o suprafață totală de 22.031 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp. Botoşani Shopping Center dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.864,99 m², din care 14.571,99 m² contractaţi de retaileri naţionali şi internaţionali, printre care Domo, NewYorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Cu un grad de ocupare de peste 90% realizat de cele 29 de magazine ale centrului comercial, Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *