Proxeneţi puşi de judecători să organizeze festivaluri

targ agro zoo popauti1Un bărbat şi o femeie, acuzaţi de trafic de persoane au primit o pedeapsă inedită din partea judecătorilor Tribunalului Botoşani. Mihaela Cărămidariu şi Iulian Teslic au fost condamnaţi, marţi, la trei ani de închisoare cu suspendare.

like facebook Pe lângă pedepsele principale cei doi au mai fost obligaţi la muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile. Astfel, Iulian Tesliuc a fost pus să amenajeze standuri în perioada târgurilor şi festivalurilor organizate de Centrul Judeţean pentru Conservare şi Promovare Culturii Tradiţionale precum şi la activităţi gospodăreşti din cadrul Spitalului Judeţean. În acelaşi timp femeia, care locuieşte în prezent în Timişoara, a fost obligată la muncă în folosul comităţii la dezmembrate deşeuri electronice şi electrocasnice.

Cei doi au racolat o tânără, în 2008, promiţându-i că o ajută să-şi gasească un loc de muncă în Olanda, pe post de menajeră. Au făcut demersuri, i-au asigurat şi transportul, însă, în momentul în care au ajuns la destinaţie, cei doi au obligat-o să se prostitueze prin intermediul agenţiilor de escortă. Forţată să întreţină relatii sexuale cu mai multi bărbaţi, tânăra a reuşit la un moment dat să se întoarcă în ţară şi să anunţe poliţia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *