Viceprimar: Avem locuri de parcare noi făcute pe fonduri europene, solicitate de botoșăneni, dar care nu pot fi concesionate

parcare subterana botosaniLocurile de parcare din trei zone ale municipiului Botoșani nu pot fi scoase la licitație spre a fi concesionate, întrucât acestea au fost realizate cu fonduri europene. Viceprimarul Marius Buliga a declarat că în timp ce în alte zone din municipiu locurile de parcare nu prea au căutare, în cele trei parcări, de pe strada Săvenilor, Zona industrială și Piața Mare, cetățenii sunt dispuși să plătească triplu un loc de marcare, însă nu au cum.

like facebookAvem parcări noi făcute pe fonduri europene și unde cetățenii vin și ne bat la ușă și ne spun că vor să plătească pentru parcare.  Au spus că dau și 500 lei, nu 117 lei pe un loc de parcare. Timp ce cinci ani, acestea sunt gratuite. După ce expiră termenul, le vom scoate la licitație pentru concesiune”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

Primăria Botoșani a organizat, marți, o nouă licitație pentru concesionarea a 565 locuri de parcare, însă au fost adjudecate doar 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *