A iubit-o și i-a oferit multe cadouri. Când s-au certat, el a cerut darurile înapoi. Vezi soluția aleasă!

cadouri-femei-3Un tânăr, din Botoşani, a avut parte de dezamăgirea vieţii după o relaţie eşuată cu o domnişoară, însă a decis că judecătorii îi pot face dreptate. Florin C. lucrează în Italia de mai mulţi ani, iar în cursul anului trecut a cunoscut, prin intermediul unei reţele de socializare, o tânără din Botoşani. S-au împrietenit, iar băiatul a venit în ţară şi cei doi au petrecut seăbătorile împreună.

like facebookÎn timpul relaţiei, el i-a făcut mai multe cadouri iubitei, printre care şi un telefon, o tabletă şi mai multe bijuterii. După sărbători, băiatul i-a spus iubitei că se întoarce în ţară pentru ea, însă reacţia fetei a fost una neaşteptată pentru el: i-a cerut să se despartă.

Ulterior, tânărul nu a mai putut lua legătura cu ea. Supărat că a cheltuit toate economiile cumpărând cadouri s-a adresat unui avocat pentru a o da în judecată pe motiv că ar fi fost şantajat sentimental, iar tânăra ar fi profitat de încrederea sa când de fapt urmărea doar foloase materiale. Acesta a pus ca probe conversaţiile purtate pe internet cu tânăra prin care aceasta i-ar fi insinuat că ar avea nevoie de telefon şi tabletă pentru a ţine legătura cu el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *