Explicaţie halucinantă dată de comisia de soluţionare a contestaţiilor după un concurs la Primăria Dorohoi

calculatorRăspunsul  contestaţiei depuse de un candidat la un concurs organizat de Primăria Dorohoi este de-a dreptul halucinant. Concursul a constat într-o probă teoretică şi un interviu. Doi candidaţi au trecut de prima probă, iar la proba interviului au fost puşi la o probă practică la calculator.

like facebookCandidaţii trebuiau să demonstreze măiestria în cunoaşterea programului de redactare a documentelor şi anume WORD. Numai că din câte reise din context, li s-a cerut,  după ce s-au ameţit biletele, să facă un tabel funcţional în EXCEL.

Unul din candidaţi, cel care probabil a învăţat dar care la final a picat examenul, şi-a dat seama de abrambureală când a realizat că într-un tabel realizat în WORD nu poate insera casete interactive, care să se supună automat unor reguli matematice stabilite de utilizator.

Traşi de mânecă, membrii comisiei s-au deşteptat în timpul examenului şi au recomandat candidaţilor să facă tabelul aşa cum ştiu, adică fără formule interactive în WORD. A urmat ceea ce deja anticipaţi. Candidatul care a depistat confuzia a picat şi a contestat examenul. Răspunsul comisiei este dea dreptul ilar, comic, ciudat, bizar, negândit.

„Proba de calculator pe care dvs. o contestaţi a fost rezolvată în timpul probei , întrucât documentul trebuia să fie redactat în EXCEL, membrii comisiei au revenit şi au solicitat redactarea documentului în WORD, conform şi probei dvs. de concurs care se află la dosarul de concurs. Concluzia comisiei este că nu sunt întrunite motive de admiterea contestaţiei”, se arată în documentul trimis de comisia de soluţionare a contestaţiei.

Sursa: opiniadedorohoi.ro

 

One thought on “Explicaţie halucinantă dată de comisia de soluţionare a contestaţiilor după un concurs la Primăria Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *