Medicii rezidenți cer locuințe de la Primăria Botoșani. Vezi câte cereri sunt!

locuinte ANL CismeaTot mai mulți botoșăneni merg în audiență la Primărie și solicită Executivului locuințe. Viceprimarul municipiului Botoșani, Marius Buliga, a declarat că săptămânal sunt tineri care bat la ușa Primăriei și cer o casă, iar printre cei care solicită acest lucru se numără și medicii rezidenți. Până la această dată au fost depuse aproximativ 30 de solicitări din partea medicilor pentru locuințe.

like facebookAvem o promisiune din partea ANL precum că pe Șoseaua Iașului se va face licitație în vară, iar undeva în toamnă va începe construcția de locuințe. Este cert acest lucru, am avut o discuție cu cei de la ANL și au spus că au prins bani pe bugetul din acest an. Sunt multe solicitări din partea medicilor, și am avut o discuție cu cei de la ANL poate reușim să face un bloc pentru medici. Sunt medici rezidenți care ar vrea să rămână în Botoșani și fac presiuni”, a spus Buliga.

Potrivit reprezentanților municipalității, la această dată există 1300 de cereri pentru locuințe ANL și aproape 500 pentru locuințe sociale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *