Costel Şoptică: La viitoarele alegeri parlamentare vom avea candidaturi pe liste

Intalnire femei PNL la Dorohoi7Deputatul liberal Costel Şoptică este convins că actualul sistem electoral se va modifica până la alegerile parlamentare din toamna anului viitor. El a declarat, duminică seară, în cadrul unei întâlniri cu femeile liberale, care a avut looc la Dorohoi, că sistemul de vot uninominal va fi înlocuit cu sistemul de candidaturi pe listă de partid.

like-facebookEu am decis ca, împreună cu ceilalţi colegi parlamentari, să facem deplasări,  începând cu 9 martie, în toate organizaţiile de judeţ. Nu trebuie să fiţi surprinşi că veţi vedea parlamentarul de Darabani la Dorohoi, pentru simplul motiv că în 2016 votul va fi pe listă, iar noi va trebui să fim cunoscuţi în tot judeţul”, a spus Şoptică în faţa femeilor liberale.

 

2 thoughts on “Costel Şoptică: La viitoarele alegeri parlamentare vom avea candidaturi pe liste

  1. Asa poate mai pui si tu pe unu’, pe altu’ (prietenii stiu pe cine!)pe lista. In mandatul tau, noi cei din colegiul Darabani nu prea te-am vazut … Da. Ai sa spui ca nu aveai „fortza” … Ei, acum in noul pnl (cu pedelistii reevaluati si facuti sfintisori sub umbrela voastra si care nu mai pot tine pina in 2016 posturile de la guvernare, fluturindu-ne o fituica cu pretentii de program de guvernare) poate, poate …. Sa stii ca electoratul a inceput sa se mai destepte si daca la prezidentiale ati obtinut un scor (discutabil) bunicel, la parlamentare s-ar putea sa fiti surprinsi … Intreaba-l pe predoiu de ce … Chiar crezi ca daca le-ai dat flori femeilor din organizatia pnl iti asiguri si urmatorul mandat ? DNA-ul e pe urmele voastre … Si tare imi place o republica condusa de DNA decit de voi, niste nulitati profesionale si care politica v-a facut „vedete” … Cum ne-ati ajutat voi, pe noi asa sa va ajute Dumnezeu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *