FOTO Petrecere pentru femeile liberale la Dorohoi. Ele au primit flori cumpărate de deputatul Șoptică

Intalnire femei PNL la Dorohoi11Duminică, în prima zi a primăverii, a avut loc la Dorohoi o reuniune a femeilor liberale. La inițiativa președintei organizației județene a femeilor liberale Botoșani, Sînziana Secrieru, într-un cadru festiv, aproximativ 120 de membre de partid dar și simpatizante au participat la o acțiune de socializare cu scopul de a reînchega organizațiile municipale, locale și comunale din județ.

Sinziana Secrieru le-a vorbit doamnelor prezente despre importanța implicării în activitatea politică. „Este o acțiune de socializare prin care am vrut să arătăm femeilor că locul dumnealor este și în politică, că este necesar să participăm activ la acțiunile și în luarea deciziillor politice care ne influențează viața cotidiană. Încercăm să mobilizăm cât mai multe doamne să îmbrățișeze principiile liberale și să întărim organizațiile din întreg județul”, a spus șefa femeilor liberale.

like-facebookLa rândul său, președinta OFL Dorohoi, Manuela Găleată, a îndemnat la unitate și conlucrare.

Deputatul Costel Șoptică a cumpărat peste 100 de flori pe care le-a împărțit femeilor liberale.

La eveniment au fost prezenți și senatorul Viorel Grigoraș, secretarul executiv al organizației municipale Botoșani, Sorin Cornilă, dar și șeful cabinetului parlamentar al lui Costel Șoptică, Cezar Huțanu.

Pe lângă acțiunea de socializare în sine, doamnele prezente au primit mape informative și un mărțișor, simbol al primăverii și al începutului.

One thought on “FOTO Petrecere pentru femeile liberale la Dorohoi. Ele au primit flori cumpărate de deputatul Șoptică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *