Ghinion fantastic pentru Ţurcanu. Fostul președinte CJ, executat silit pentru o sumă uriașă

florin turcanu dracsaniNecazurile se ţin lanţ de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean. Ultima problemă pentru Florin Ţurcanu vine de la judecători care au permis executarea silită din partea unei firme de recuperări creanţe pentru o sumă de aproximativ 105.000 de lei.

Practic, judecătorii de la Judecătoria Botoşani au respins o contestaţie la executare intentată de Florin Ţurcanu firmei TBI Leasing.

Societatea de leasing îl executa silit după ce  firma Poieniţa SRL, a cărui asociat a fost în trecut şeful judeţului, a achiziţionat patru autoutilitare marca Ford şi ulterior nu a mai putut plăti ratele, iar firma de leasing a luat maşinile.

Florin Ţurcanu figurează ca fidejusor în contractul de leasing ceea ce înseamnă că, dacă firma nu plăteşte debitul, el răspunde.

like facebookNumai că acum TBI Leasing INF SA solicită diferenţa dintre valoarea contractului şi suma pe care a aobţinut-o după ce a valorificat maşinile care au fost returnate de firma Poieniţa SRL.

În momentul în care a deschis acţiunea, Florin Ţurcanu menţiona că societatea la care a fost acţionar şi-a plătit ratele până în momentul în care a predat maşinile.

Preşedintele suspendat mai are pe rolul instanţei un dosar de executare pentru autorismul Lexus pentru care firma de leasing îi cere 32.000 de lei.

One thought on “Ghinion fantastic pentru Ţurcanu. Fostul președinte CJ, executat silit pentru o sumă uriașă

  1. Nu e nici un ghinion fantastic, e normalitate…
    Nu ai indeplinit conditiile contractului de leaisng, platesti. Toti respectam aceasta regula, numai imparatul credea ca el este scutit doar pentru ca era sefulet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *