Ruinele de la Finanţe! Contribuabilii, puşi în pericol de scările degradate de la intrarea în sediul Fiscului

scarile de la Finante BotosaniDeşi plătesc anual zeci de milioane de euro sub formă de taxe şi impozite, agenţii economici şi persoanele fizice din Botoşani riscă să îşi rupă picioarele când intră în sediul Finanţelor Publice.

Scările de la intrarea principală în Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoşani s-au degradat atât de puternic încât pun în pericol integritatea fizică a celor care urcă pe ele.

like facebookSpre exemplu, la intrarea în Trezorerie, dalele de marmură s-au desprins, iar contribuabilii trebuie să facă slalom printre ele.

De asemenea, mocheta montată cu scopul de a proteja împotriva alunecării sunt deteriorate, sugerând o imagine dezolantă, a unei instituţii parcă abandonată.

One thought on “Ruinele de la Finanţe! Contribuabilii, puşi în pericol de scările degradate de la intrarea în sediul Fiscului

  1. Da, asa este. Insa sa nu credeti ca Administratia finantelor publice nu ar gasi citeva mii de lei pentru a executa reparatiile necesare. Nu. Avem de a face cu o crasa lipsa de spirit gospodaresc si dispret pentru contribuabili. In schimb, intreaba-i despre salariile pe care le incaseaza? Nimeni nu-ti va spune nimic, pentru ca reprezinta un mare ,, secret de stat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *