Locurile de parcare scoase la licitație de municipalitate, neîntrebate. Vezi câte locuri au fost date la prima licitație din acest an!

loc parcare concesionatBotoșănenii manifestă interes din ce în ce mai scăzut pentru concesionarea de locuri de parcare. Licitația pentru concesionarea celor aproape 200 de locuri de parcare a fost organizată, miercuri, de Primăria Botoșani, la care s-au prezentat doar 14 cetățeni. Locurile care au rămas libere vor fi ofereite botoșănenilor care solicită acest lucru prin încredințare directă. Viceprimarul Marius Buliga susține că mulți botoșăneni vor ocupa locurile de parcare rămase neconcesionate fără să plătească vreo taxă.

like facebookPoate că în zonele unde am organizat astăzi licitație sunt mai multe locuri de parcare decât mașini și atunci oamenii gândesc că pot să stea pe locul respectiv fără să plătească. Numai că cetățeanul municipiului Botoșani ar trebui să știe că amenajarea unui loc de parcare costă primăria 1.925 lei, pe când taxa de concesiune pe un an este de 117 lei. Amortizarea este undeva în 16 ani”, a spus Buliga.

Alte câteva sute de locuri de parcare rămase neconcesionate au fost scoase la licitație la începutul lunii martie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *