Un tânăr care a vrut să se sinucidă aruncând casa în aer, cercetat penal. Vezi de ce îl acuză poliţiştii!

pompier incendiu casa botosani4Tânărul de 20 de ani care a vrut ieri să se sinucidă şi a incendiat casa părintească este cercetat penal.

like facebookPoliţiştii au deschis dosar penal pe numele lui sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. Surse judiciare susţin că ancheta va merge până la capăt chiar dacă părinţii acestuia nu vor depune plângere întrucât prin gestul său acesta a pus în pericol şi gospodăriile vecinilor.

„Victima este în spital la Botoşani cu arsuri severe pe corp. Nu a putut fi audiat încă. Ancheta este în derulare şi urmează să elucidăm condiţiile în care a avut loc incidnetul. Până acum este clar că acesta a încercat să se sinucidă”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi.

Un tânăr de 20 de ani din Broscăuţi a încercat să se sinucidă după o decepţie în dragoste. Iulian M. s-a încuiat în casa în care locuia singur, a scos butelia de la aragaz şi a dat drumul la gaz. În momentul când a simţit că locuinţa s-a umplut de gaze a aprins o sursă de foc moment în care toate geamurile casei au fost aruncate în aer. Imediat a luat foc ca o torţă, s-a speriat şi a sărit pe geam.

„Tânărul a fost preluat de ambulanţă cu arsuri severe pe spate, braţe şi la mâini. Din declaraţiile vecinilor se pare că a premeditat fapta întrucât le-a spus acestora că se va sinucide după ce o fată l-a părăsit. Efectuăm încă cercetări”, a declarat Cezar Cirimpei, şeful Postului de Poliţie Broscăuţi.

În casă anchetatorii au găsit o borsetă care conţinea peste 1000 de euro. Părinţii tânărului sunt plecaţi la muncă în străinătate şi probabil aceştia erau bani trimişi acasă. Pompierii sunt de părere că acesta a crezut că va fi ucis de suflul exploziei. După ce a fost stabilizat la Spitalul Dorohoi acesta a fost transferat cu o ambulanţă la Botoşani. Focul a curpins doar bunurile din camera în care acesta a deschis butelia.

Sursa: Opinia de Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *