Angajații de la Protecția Copilului își primesc drepturile salariale câștigate în instanță. Vezi efortul bugetar!

Gheorghe Sorescu
Gheorghe Sorescu, vicepresedinte CJ

Cei peste 1000 de angajați de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului vor intra în posesia drepturilor salariale câștigate în instanță, a anunțat, luni, președintele interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu. El a spus că plata titlurilor executorii pentru angajații din sistemul de protecție socială din Botoșani se va face începând cu luna martie. Efortul financiar se ridică la aproape 25 miliarde lei vechi, banii fiind alocați din bugetul Consiliului Județean.

like facebookS-au bugetat sumele și toți salariații vor primi acele hotărâri judecătorești, din luna martie. Săptămâna viitoare se vor achita restanțele salariale pe 2015 în integralitate, urmând ca și 2016 să fie plătit ulterior. Acolo hotărârile judecătorești sunt foarte mari. Nu am avut cum să achităm aceste drepturi la sfârșitul anului, pentru că nu am avut bani”, a spus Sorescu.

Liderul de sindicat al Cartel Alfa Botoșani, Marius Oroșanu, a ridicat problema neachitării drepturile salariale câştigate în instanţă de angajații de la Protecția Copilului din Botoșnai, la sfârșitul săptămânii trecute, în videoconferința cu premierul Victor Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *