Piața de la mall va fi închisă temporar. Vezi motivul!

piata mall botosani4Piața agroalimentară de la Uvertura Mall ar putea fi închisă temporar, pe o perioadă de șase luni, a anunțat președintele interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu. El a declarat că în ultima perioadă s-au retras din piață mai mulți comercianți și că se impune o regândire a acesteia pentru a nu fi înregistrate pierderi. Șeful CJ va propune o analiză privind viitorul acestei piețe într-o ședință de Consiliu Județean.

like facebookAcolo trebuie să vedem în ce măsură să stopăm pierderile. Am ajuns în faza în care nu știu dacă mai este eficientă, și atunci trebuie să recunoaște realitățile așa cum sunt. Să conservăm pe o anumită perioadă piața și să regândim ce se va întâmpla: relocăm sau rămânem acolo, decât să ajungem în situația în care costurile să nu mai acopere cheltuielile. Investiția de acolo poate fi mutată. Nu are rost să ne amăgim și să stea acolo două chioșcuri”, a spus Sorescu.

Piaţa de la mall s-a deschis în decembrie 2013, iar chiria s-a menținut anul acesta la nivelul anului trecut, respectiv 2000 euro pe lună.

Decizia finală privind conservarea acesteia pe o perioadă de timp va aparține consilierilor județeni.

One thought on “Piața de la mall va fi închisă temporar. Vezi motivul!

  1. O idee prosteasca cu un final absolut previzibil. Asta cu inchiderea pentru 6 luni e o tranzitie spre inchiderea definitiva. Dl. Sorescu a inteles perfect asta dar nu poate sa stopeze asa, brusc, proasta idee a lui Turcanu! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *