Bătaie în bar! Doi tineri au luat bătaie de la alte patru persoane. Au intervenit jandarmii

Masina Jandarmerie si jandarmiDoi tineri au ieşit cu feţele pline de sânge în urma unui scandal care s-a produs într-un bar. Cei doi au fost luaţi de la pumni de alţi patru tineri, aflaţi şi ei la băut.

Potrivit Jandarmeriei, scandal a avut loc la un bar de pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi. Jandarmii au intervenit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.30, în urma unui apel 112 făcut de către una din persoanele agresate.

like facebookDoi bărbaţi au fost loviţi cu pumnii în zona feţei de către patru persoane cu vârste cuprinse între 24 şi 46 de ani, după ce iniţial între cei implicaţi în scandal a avut loc un schimb de replici.

Conflictul a avut loc pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi bărbaţi agresaţi plecând din bar la un moment dat, după care s-au întors şi au fost loviţi.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani i-au identificat pe cei patru agresori şi le-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ,,lovire şi alte violenţe”.

Conform Codului Penal , această faptă se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, iar în cazul în care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *