Vicele Achiței spune că bugetul pentru drumurile județene este satisfăcător: Să își facă treaba și să cheltuie ce au

drumuri modernizate de tehnic asist botosani la mogosesti IasiVicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Achiței, susține că bugetul alocat anul acesta pentru drumurile județene nu este văduvit de cele 1,3 milioane lei luate și direcționate către proiectele sportive și culturale. El a declarat că, Consiliul Județean trebuie să recupereze din rambursare exact 1,3 milioane lei pe proiectul privind modernizarea drumului Cristinești-Racovăț.

like facebookSuntem în fază finală de monitorizare a proiectului de la Racovăț și undeva la sfârșitul lunii mai vom avea o vizită finală pe teren pe programul România-Ucraiana, iar acolo avem de recuperat din rambursare exact 1,3 milioane lei. Există zona de unde bugetul de la Drumuri Județene să fie refăcut. Drumurile județene, chiar și fără cele 1,3 milioane lei, au un buget dublu față de anul trecut. Să își facă treaba și să îi cheltuie”, a spus Achiței.

El mai spune că există posibilitatea ca din achizițiile care se fac anul acesta și din lista de investiții propusă să rezulte și economii, însă, mai spune vicepreședintele CJ, trebuie luate în calcul și rectificările bugetare. Reprezentanții CJ au cerut drumarilor ca din 15 martie să iasă la plombări pe drumurile județene, astfel ca până de Paști drumurile să fie refăcute.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *