VIDEO Cântare defecte într-un hipermarket din Botoşani! Vezi ce măsurători fac, dar și ce reacție au clienții!

cantar carrefourUn cumpărător botoşănean a avut parte, sâmbătă, de o supriză neplăcută în momentul în care a vrut să cântărească produse vrac de la raionul de mâncare pentru animale al hipermarketului Carrefour.

Tânărul a pus într-o pungă mâncare pentru câini şi a vrut să o pună pe cântar, însă a realizat că ceva este suspect în condiţiile în care aparatul electronic nu indica în poziţia iniţială valoarea 0,00, ci 0,10.

După ce a pus punga cu mâncarea, botoșăneanul a observat că aparatul nu indica bine. A repus punga şi indica o altă valoare şi de fiecare dată când repeta procesul valoarea ajungea să difere. Astfel, a oscilat între 90 de grame şi 150 de grame. Ulterior cântarul a ajuns să arate diverse numere fără a fi pus nimic pe el.

like facebook„Nu obişnuiesc să mă uit la cântar, dar prietena mea mi-a atras atenţia că înainte de a pune punga pe cântar indica 0.010. Si am zis sa ma uit atent la ce se întâmplă. În cazul meu, la 200-300 grame nu este o  pagubă aşa mare, noi cumparam din fiecare sortiment cate 200-300 g, pentru a fi masa caţeluşului mai diversificată,dar ma gândesc, la legume şi fructe, unde opereaza omul de la Carrefour, ăla se mişcă atat de repede incat nu poti vedea exact”, a spus tânărul.

Mai mult decât atât, cumpărătorul a observat că există o diferenţă însemnată între preţul de la raft şi cel calculat de cântar. În cazul produsului cumpărat de el, la raft era trecut un preţ de 8,90 lei/kg, iar la cântar 10,90 lei/kg.

Clientul a contactat angajaţii hipermarketului, însă aceştia nu au putut oferi o explicaţie asupra celor întâmplate.

diferenta pret raft cantar carrefour

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *