Scandal într-o intersecție din Botoșani. O șoferiță băută a devenit agresivă după un accident

politie noapteaAccident cu scandal într-o intersecție din Botoșani, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un echipaj de poliţie aflat în serviciul de patrulare pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoșani, a constatat că între şoferii a două autoturisme se manifesta o stare conflictuală.

După aplanarea conflictului, poliţiştii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă şi efectua o manevră de mers înapoi,  I. D. de 36 ani, din sat Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

like facebookConducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul  săvârşirii infracţiunii   de refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *