Cel mai cunoscut model din Botoşani a lăsat podiumul pentru o mănăstire

daniel-ciobanuManechin de top în anii 2000, preferat de toţi creatorii de modă şi cu precădere de Cătălin Botezatu, cu care chiar s-a zvonit că ar fi avut o relaţie de… iubire, Daniel Ciobanu şi-a schimbat viaţa radical. A renunţat la glamul podiumului pentru echilibrul spiritual.

like facebookDupă scandalul sexual din care a reieşit că ar fi avut o relaţie intimă cu Bote, fostul manechin Daniel Ciobanu a părăsit România. Se întâmpla în urmă cu aproape nouă ani. A mai prezentat ceva vreme în Singapore pentru diferite branduri celebre, apoi s-a retras la o mănăstire budistă, unde a trăit şapte ani, la fel ca în filmul “Şapte ani în Tibet”.

Precum personajul din film, Daniel a renunţat la luxul şi opulenţa lumii în care intrase. Deşi devenise celebru şi pozase în reviste de renume internaţional, fostul manechin a avut puterea şi determinarea să renunţe la tot şi să ia viaţa de la capăt.

“Au fost şapte ani de vis, şapte ani de studiu al filozofiei orientale, şapte ani de când sunt vegetarian, şapte ani în care am păşit pe toate cele şapte continente, şapte ani care m-au făcut să înţeleg sensul vieţii… Tao”, a recunoscut Daniel.

S-a dedicat filozofiei Tao şi budismului

Şi nu regretă nimic: “Am văzut tot ce mi-am dorit şi mi‑am împlinit, rând pe rând, toate visele. Scara valorilor s-a schimbat. Se poate să pleci dintr-un orăşel precum Botoşaniul, să colinzi toată lumea promovând frumosul şi să-ţi păstrezi fruntea sus şi zâmbetul curat!”.

Daniel Ciobanu a practicat în toţi aceşti ani Tao şi budismul, este instructor de T’ai Chi Ch’uan şi Qi Gong. Iar de la maeştrii care l-au iniţiat în practica Shaolin Kung Fu a învăţat să‑şi armonizeze mintea şi spiritul.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *