Fabrică de mozzarella înființată la Botoșani. Vezi ce valoare are investiția și cine o face!

fabrica de lactate- lapteO fabrică de mozzarella va fi construită în județul Botoșani în cadrul unui proiect cu finanțare europeană. Fabrica va funcționa în comuna Bălușeni, valoarea investiției ridicându-se la 3,28 milioane de lei. Ea va da de lucru la 23 de persoane din care 16 vor fi persoane cu dizabilități, care au probleme cu găsirea de locuri de muncă în așlte sectoare de activitate. Alături de secția de prelucrare a laptelui, în proiect este prevăzută a fi realizată o unitate în sfera serviciilor de vânzare și distribuție, care se va ocupa de valorificarea produselor din fabrica de mozzarella, dar și o sercție care va presta servicii de curățenie.

like facebookProiectul este implementat de Asociația Șansă pentru Tine, în parteneriat cu societatea comercială Cartonajul S.R.L. și Primăria comunei Bălușeni.

Proiectul “Dezvoltarea economiei sociale prin intermediul Asociației Șansă pentru Tine” se implementează în până la sfârșitul acestui an și este finanţat din Fondul Social European – “Investeşte în oameni!”, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, Contract de finanțare nr. POSDRU/173/6.1/S/146802.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă sprijinirea grupurilor vulnerabile pentru re/integrarea pe piaţa muncii, pe o perioadă de 12 luni, în Regiunile Nord Est şi Centru.

Proiectul își propune să dezvolte trei structuri specifice economiei sociale, cu un număr total de 23 angajați, din care 16 vor proveni din grupurile vulnerabile, ulterior formarii profesionale și selecției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *