Prezentatoare Tv din Botoşani, dusă de urgenţă la spital

roxana saniInsarcinata in 8 luni, o celebra prezentatoare TV a ajuns vineri la spital. Viitoarea mamica este foarte speriata, mai ales ca medicii au luat masuri urgente si foarte stricte pentru a-i salva sarcina.

Prezentatoarea TV Roxana Vasniuc a ajuns in cursul zilei de vineri la spital cu contractii, insa medicii au luat imediat masuri pentru a amana o eventuala nastere. Pentru o gravida este foarte periculos ca declansarea travaliului sa aiba loc in luna a opta de sarcina, asa ca specialistii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru ca venirea bebelusului pe lume sa nu se produca acum: i-au administrat mai multe medicamente care sa o calmeze si sa amane venirea pe lume a bebelusului.
Roxana Vasniuc a fost sfatuita de catre medici sa nu se ridice din pat, iar pentru a putea sa-i urmareasca mai indeaproape sarcina, acestia au hotarat ca prezentatoarea TV sa ramana internata pentru o perioada.
“Sunt in spitral, copilul vrea sa se nasca mai devreme, sunt pe perfuzii, trebuie sa aman cat pot de mult momentul nasterii. O sa raman in spital, iar medicii mi-aiu interzis sa ma ridic din pat! Mi-e frica, sunt stresata si am emotii foarte mari!”, a declarat Roxana Vasniuc in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *