Protest la Primăria Botoşani: Peste 180 de angajaţi au întrerupt lucrul o jumătate de oră

functionari primaria btAngajații Primăriei Botoșani au întrerupt lucrul vineri, între orele 10, 00 și 10,30, în semn de protest față de neacordarea unor drepturi salariale.

Funcționarii sunt nemulțumiți că în administrația publică locală se lucrează pe salarii mizere, fara sporuri, iar tichete de masă nu au mai primit de ani buni. Ei sunt nemulțumiți și de condițiile de muncă

lider sindical Primaria Botosani, Paul VieruSe vorbește de salarii mărite la profesori, în sistemul sanitar, iar noi, pe administrație publică locală, am rămas fără nimic. Considerăm că trebuie să facem ceva să vadă Guvernul că suntem aici. Sunt specialiști, sunt buni, dar nu sunt salarizați corespunzător. Oamenii au credite și nu facem față. Nu sunt condiții. Sunt specialiști cu șase ani de facultate și doi ani de master și iau în mână 750 lei”, a spus liderul de sindicat Paul Vieru.

În timpul protestului, o parte din salariați au lucrat cu publicul.

like facebookDeclanşarea grevei de avertisment este doar primul pas. Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația publică Locală va strânge semnături pentru grevă generală.

One thought on “Protest la Primăria Botoşani: Peste 180 de angajaţi au întrerupt lucrul o jumătate de oră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *