Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ: Școala 16 Botoșani va funcționa, dar fără clasa pregătitoare și clasa V-a

parinti sc 16Problema desființării clasei pregătitoare și a clasei V-a de la Școala Sfânta Maria din Botoșani a fost tranșată. joi, de reprezentanții Primăriei Botoșani și conducerea Inspectoratului Școlar Județean. La întâlnirea care a avut loc la primărie au participat și părinți. Oamenii au solicitat Inspectoratului Școlar Județean să revină asupra deciziei de desființare a acestor clase, lucru care nu se va întâmpla. Cele două clase vor funcționa, așa cum a stabilit conducerea IȘJ, la Școala 13.

like facebookCopiii nu vor fi împărțiți în alte clase. Asta este soluția. Școala 16 va funcționa, dar fără cele două clase. Conform normativelor și neîncadrării în buget, trebuie să luăm mai multe măsuri. Și astea au fost luate la mai multe unități de învățământ din județ”, a spus Mihaela Huncă, inspector general al IȘJ.

Viceprimarul Cosmin Andrei a dat asigurări, în urma discuției avute, că Școala ”Sf.Maria”, fostă Scoala 16. nu se va desființa.

Consider acest conflict rezolvat, astfel încât colectivul de la Școala 16 va fi preluat în aceeași formă la Școala 13, iar completarea cu numărul de elevi se va face într-o măsură foarte mică. Părinții au fost mulțumiți și au agreat această idee”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *