Opel Zafira cu documente expirate depistat la Stânca

politie frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au întocmit dosar penal unei femei, cu cetăţenie română şi Republica Moldova, care a  fost depistată circulând cu un autoturism înmatriculat în Germania, a cărui inspecţie tehnică era expirată.

În data de 18 februarie, în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de trecere a frontierei, Veronica S., în vârstă de 34 de ani, cu cetăţenie română şi Republica Moldova, la volanul unui autoturism Opel Zafira, înmatriculat în Germania.

like facebookExistând suspiciuni cu privire la documentele prezentate la control, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, constatând că inspecţia tehnică periodică este expirată de la începutul lunii februarie 2015.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele femeii lucrare penală pentru infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *